Collecties

Obbyo biedt een ruim assortiment vloerkleden van onder meer de volgende merken.

Momo Rugs, Asiatic en Louis de Poortere 

 

MOMO Rugs is een uniek en exclusief merk. De collectie is met de hand geweven, gemaakt van zuiver wol en biedt veel mogelijkheden voor personalisatie. Zo zijn de kleden niet alleen in verschillende kleuren beschikbaar, maar zijn ze ook in heel veel verschillende maten leverbaar! Op deze manier weet MOMO Rugs met haar vloerkleden de juiste sfeer naar elk interieur te halen.

Louis de Poortere is een Belgische ontwerper van opvallende vloerkleden, tapijten en karpetten. Zijn ontwerpen zijn kleurrijk en eigentijds. Het bedrijf werd in 1929 opgericht en werd al snel succesvol met traditionele, Oosterse tapijten. Ook tegenwoordig zie je de trend in Oosterse tapijten, maar Louis de Poortere vertaalt die trend op heel eigen wijze. 

 

                         

Wij zijn een toonaangevende tapijtleverancier in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld. Al meer dan 60 jaar. Asiatic heeft een voortrekkersrol gespeeld bij de productontwikkeling en biedt vandaag een van de breedste assortimenten aan verkoopbare vloerkleden in Europa. Van fijne handgeknoopte wol tot modieuze materialen, zoals viscose, polyester en polypropyleen. We zijn gepassioneerd door uitmuntendheid in vloerkleden en zijn toegewijd om onze klanten te ondersteunen door ons portfolio en productstijlen te ontwikkelen