Over ons

Obbyo biedt sinds 2019 hoogwaardige dienstverlening op het gebied van tapijten, vol passie en creativiteit. Bij ons gaat het niet alleen om wat we doen, vooral om hoe we het doen.

Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het is om uit duizenden kleden het mooiste kleed te kiezen wat het beste bij u past. Daarom helpen wij u graag om de juiste keuze te maken. Voor ieder

Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit aan tapijten en komen altijd met de laatste trends. De mooiste tapijten kun jij bij ons vinden en dat voor de scherpste prijzen.

Wij onderscheiden ons verder door onze uitstekende service en snelle levering in Nederland en België. Bij ons staat de klant altijd op nummer één en dat is niet slechts een loze kreet. Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste kernwaarden en dat wordt bevestigd door de talloze positieve reviews die wij ontvangen. Maar daar nemen wij bij Obbyo geen genoegen mee. Wij geloven namelijk in het overtreffen van klantverwachtingen en zetten ons daar iedere dag voor de volle 100% voor in. Wij staan continu voor jou klaar, zodat jij altijd de ondersteuning en hulp krijgt die je verdient.

Bij Obbyo kan je rekenen op

  • Grote collectie; (bijna) elke maat en design is mogelijk;
  • Hoogwaardige kwaliteit van vloerkleden met 5 jaar garantie;
  • Gratis verzenden en terugsturen met een bedenktijd van 30 dagen.

Samenwerking Loods5

Sinds 2019 zijn onze vloerkleden ook te verkrijgen bij Loods 5. Loods 5 bestaat sinds 1999. Wat begon als fabrieksoutlet is uitgegroeid tot een volwaardige woonwinkel waar je met iedere woonwens terecht kan. In de winkels en online kun je terecht voor nieuwe meubels en woonaccessoires maar ook voor een flinke dosis inspiratie.

Onze vloerkleden zijn te vinden in Duiven, Maastricht, Amersfoort, Zaandam en Zaandam Outlet store. 

Daadkrachtige dienstverlening. Dat is Obbyo.

Collectie

Momo Rugs

Bekijk het aanbod

Collectie

Louise de Poortere

Bekijk het aanbod

Collectie

Asiatic Easy Living

Bekijk het aanbod